Content Marketeer

Omschrijving

WAT GA JE DOEN?

Als Content Marketeer bouw je samen met je team aan het succes van Blue10. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor de content marketing en leadgeneratie van Blue10. Na een korte inwerkperiode, waarin je onze klanten, de collega’s en natuurlijk de software leert kennen, zet je jezelf voor de volle 100% in om de zichtbaarheid en naamsbekendheid van Blue10 te vergroten en waardevolle leads te genereren voor het salesteam. Kort samengevat ziet jouw functie er als volgt uit:  

 

 • Je bent verantwoordelijk voor de branding en leadgeneratie van Blue10;
 • Je denkt mee over de positionering van het merk Blue10 en over manieren om meer potentiele klanten te bereiken en maakt de vertaalslag van idee naar uitvoering;
 • Je bent verantwoordelijk voor de invulling van de content marketingstrategie, zowel online als offline. Hiervoor creëer je content, zowel geschreven als visueel. Je denkt na over manieren om de juiste content, op het juiste moment, bij de juiste doelgroep te krijgen;
 • Je zorgt voor de verdere inrichting, analyse en optimalisatie van Google Analytics om onze website verder te verbeteren. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de website.

Vereisten

WIE BEN JIJ?

 • Je bent Open, Eigenzinnig, Praktisch en Ondernemend;
 • Je hebt een grote passie voor content marketing, met name op het gebied van branding en leadgeneratie;
 • Je vindt het leuk om content te creëren en denkt hierbij na op welke manier je de diverse doelgroepen het best kan bereiken. Je wordt blij van het schrijven van blogs, websiteteksten en nieuwsbrieven en vindt het leuk om passend beeldmateriaal te creëren om zo overal op een creatieve manier de Blue10 huisstijl door te voeren;
 • Je bent zelfstandig en erg nauwkeurig. Je hebt pas rust als iets écht goed is;
 • Ervaring met Wordpress, marketing automation en tooling voor het creëren van beeldmateriaal zijn een pré;
 • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau

 

WAT KRIJG JE VAN ONS?

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met leuke, enthousiaste collega’s;
 • Een omgeving waar veel ruimte is voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een goed salaris, 24 vakantiedagen, een gunstige pensioenregeling en een laptop;
 • Wekelijkse borrels, gezamenlijke bedrijfsuitjes en sportieve afleidingen op de werkvloer. 

 

WIE ZIJN WIJ?

Blue10 is een enthousiaste, eigenzinnige en snelgroeiende organisatie, waarbij plezier en hard werken heel goed samen gaan. Wij geloven dat je mensen vanuit eigen verantwoordelijkheid, de vrijheid moet geven om zelf invulling te geven aan werk, waarbij afwisseling tussen werkzaamheden centraal staat en repeterend werk tot een minimum wordt beperkt.

 

Administratieve processen bestaan grotendeels uit repeterende werkzaamheden en zijn daarom zeer geschikt om te automatiseren. Blue10 helpt organisaties met cloud software voor het automatiseren van deze processen, zoals de digitale verwerking van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is Blue10 de assistent van de financiële administratie, waarbij gebruikers de controle en het overzicht behouden over de verschillende administratieve processen binnen de organisatie.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat software gebruikersvriendelijk en kinderlijk eenvoudig moet zijn en zetten iedere dag stappen naar nog meer eenvoud en gebruikersgemak.

 

Meer weten over werken bij Blue10? Kijk dan op onze werken-bij pagina.

 

Wil jij ons team komen versterken?

Mooi! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie om bij Blue10 te willen werken. Deze kun je versturen door hieronder te klikken op de knop 'Reageer op deze vacature' en het aanmeldingsformulier in te vullen. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we deze zo snel als mogelijk in behandeling. Als jij ons uitlegt waarom deze baan zo goed bij jou past, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tot snel!